Actualment, la publicitat emesa en mitjans digitals juga un paper molt rellevant, ja que arriba a un gran sector de la població en qüestió de segons.

La creativitat innata a l’hora d’expressar una idea, es pot potenciar si disposem dels mitjans i eines necessàries. Algun(e)s de vosaltres vos dedicareu al món de la comunicació digital, és per açò que vos interessaria participar en este taller sobre videos publicitaris de baix cost.

És possible crear bons anuncis publicitaris amb poc pressupost, per la qual cosa, si vos ve de gust aprendre a realitzar-los, vos convidem a participar en este taller que es durà a terme el dijous dia 8 a les 19:00 en l’Espai Jove de Mutxamel.

Ens trobem en el carrer Felipe Antón nº36. Recordeu que esta activitat és gratuïta i no és necessària inscripció prèvia. Podreu participar tot(e)s aquell(e)s que tingueu entre 12 i 35 anys.

Vos esperem!!


Actualmente, la publicidad emitida en medios digitales juega un papel muy relevante, ya que llega a un gran sector de la población en cuestión de segundos.

La creatividad innata a la hora de expresar una idea, se puede potenciar si disponemos de los medios y herramientas necesarias. Algun@s de vosotr@s os dedicaréis al mundo de la comunicación digital, es por ello que os interesaría participar en este taller sobre videos publicitarios de bajo coste.

Es posible crear buenos anuncios publicitarios con poco presupuesto, por lo que, si os apetece aprender a realizarlos, os invitamos a participar en este taller que se llevará a cabo el jueves día 8 a las 19:00 en el Espai Jove de Mutxamel.

Nos encontramos en la calle Felipe Antón nº36. Recordad que esta actividad es gratuita y no es necesaria inscripción previa. Podréis participar tod@s aquell@s que tengáis entre 12 y 35 años.

¡¡Os esperamos!!